De beste gastouder voor je kind

Annemieke de Kok

versiering
grid voor eenvoudige pagina layout

Gastouder Annemieke de Kok

Naam Annemieke de Kok
Adres Maartenstraat
Stad Nispen
Website Gastouderopvang Het Brembosje | Facebook
Geboortejaar 1990
Gezinssituatie Samenwonend, 1 dochter
Opvang sinds 2021
Interesse?

Dit maakt mij bijzonder

Mijn naam is Annemieke de Kok. Samen met mijn partner en onze dochter Else woon ik sinds 2017 in het buitengebied tussen Roosendaal- Tolberg en Nispen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, te knutselen en er op uit te gaan met het gezin. Na jaren in de kinderopvang gewerkt te hebben vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik besloten te gaan werken als gastouder.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Het belangrijkste voor mij is dat het kind centraal staat. Ik vind het belangrijk dat een kind zich op een speelse manier kan ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. Rust en regelmaat helpen zeker in de ontwikkeling. Tevens is het ook belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn. Ook overleg vind ik belangrijk. Uiteindelijk kiest u de opvoeding die het best past bij uw kind.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Mijn locatie bevindt zich in het buitengebied tussen Roosendaal – Tolberg en Nispen.
De straat is een voor auto’s niet doorlopende weg waardoor er weinig verkeer is. Het is hier erg rustig tussen de weilanden en de aardbeienvelden in.
De locatie bevat een ruime tuin waar voldoende ruimte is om te rennen of juist rustig te spelen. Er zijn diverse speeltoestellen aanwezig in de tuin.
Er zijn buiten twee huisdieren aanwezig: een konijn en een hond. De hond is een speelse lieve herder. Echter voor de kinderen is deze niet toegankelijk tijdens de opvang. Het konijn geniet veel van de aandacht en zit in een hok. Deze is wel toegankelijk.

Neem gerust een kijkje op mijn facebookpagina “Gastouderopvang Het Brembosje”
Uiteraard kunt u mij altijd een berichtje sturen via: hetbrembosje@hotmail.com

Interesse in Annemieke de Kok?

Captcha