De beste gastouder voor je kind

Femke Vogel

versiering
grid voor eenvoudige pagina layout

Gastouder Femke Vogel

Naam Femke Vogel
Adres Rugstraat
Stad Sint Willebrord
Website www.just-4-kids.nl
Geboortejaar 1980
Gezinssituatie Getrouwd, 3 kinderen
Opvang sinds 2016
Interesse?

Dit maakt mij bijzonder

Hallo,

Ik ben Femke Vogel, een niet rokende moeder van drie kinderen. Ik heb altijd met veel plezier bij kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen gewerkt. Sinds enkele jaren gebruik ik al mijn opgedane kennis in mijn gastouderopvang.
Het lijkt mij erg leuk om ook op jullie kindje te passen, ik bied een kleinschalige en vertrouwde omgeving waar alle kinderen de persoonlijke aandacht krijgen die ze zo nodig hebben.
Ik beschik over een mooie ruimte naast mijn huis, deze ruimte is helemaal ingericht op kinderen. Ook kan ik jullie kindje de vrijheid van het buiten spelen aanbieden want ik heb een ruime tuin met veel mogelijkheden en speelattributen.
Elk kind is uniek en wordt met respect behandeld. Ik vind het erg belangrijk dat jullie als ouders een fijn gevoel hebben bij de plaats waar jullie kindje opgevangen word en dat jullie kindje een leuke dag heeft.
Ik bied spelenderwijs leren aan via bouwen, knutselen en actief bezig zijn met thema's ongeacht de leeftijd van de kinderen. Zo krijgen ze allemaal een hoop kennis mee wat hun straks verder kan helpen op de basisschool.

Jullie zijn van harte welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken.

Groetjes Femke Vogel

Interesse in Femke Vogel?

Captcha