De beste gastouder voor je kind

Hennelien van Damme

versiering
grid voor eenvoudige pagina layout

Gastouder Hennelien van Damme

Naam Hennelien van Damme
Adres Ekenberg
Stad Roosendaal
Website www.just-4-kids.nl
Geboortejaar 1961
Gezinssituatie Getrouwd, 3 kinderen en 3 kleinkinderen
Opvang sinds 2000
Interesse?

Dit maakt mij bijzonderMijn naam is Hennelien van Damme Tolenaars, geboren in 1961 te Klundert.
Ik ben getrouwd met Hans en samen hebben we 3 kinderen waarvan onze middelste ( zoon) nog thuis woont. Ook hebben we al 3 kleinkinderen, 1 jongen en een tweeling dat zijn meisjes.
Inmiddels ben ik al 20 jaar gastouder, ik heb lang geleden de opleiding KV/JV gevolgd. Omdat ik hier destijds geen baan in kon vinden, ben de thuiszorg ingegaan als helpende en verzorgende. Wel werk ik al vanaf mijn 16e in mijn vrije tijd met kinderen, eerst in Klundert en sinds 1982 hier in Roosendaal.

Naast mijn werk als gastouder ben ik betrokken in onze wijk, ik doe vrijwilligerswerk in de Tolberg, ik ben n.l. voorzitter van wijkcentrum de Bergspil.

Wat maakt mij bijzonder? Dat moet je niet aan mij vragen maar aan de kindjes die bij mij komen. Ik ben tevreden als ze blij binnenkomen en blij vertrekken. Niets is verplicht en veel mag.
Zomers zijn we veel buiten, op ons plein is een mooie speelgelegenheid waar we dankbaar gebruik van maken, We eten ook buiten als het even kan. Bij mij in de opvang komen kindjes in de leeftijd van 0 tot 12.
De peuterspeelzaal en basisschool waar ik kindjes naar toe breng is de Heiberg dat is op loopafstand van ons huis.
We gaan s'avonds om ongeveer om 17.00 aan tafel omdat sommige kindjes mee eten ( ik maak alle dagen verse soep en kinderen die dat willen mogen daar gewoon van mee eten)
Mijn naam bij de kvk is gastouder Lientje omdat ik vroeger Hennelientje heette.

Wie weet tot ziens, groetjes Hennelien.

Interesse in Hennelien van Damme?

Captcha