De beste gastouder voor je kind

Misia Malczok

versiering
grid voor eenvoudige pagina layout

Gastouder Misia Malczok

Naam Misia Malczok
Adres Sluiswaardersweg
Stad Oudenbosch
Website geen
Geboortejaar 1984
Gezinssituatie Eén dochter en getrouwd
Opvang sinds 2023
Interesse?

Dit maakt mij bijzonder

Misia is één van onze gastouders in Oudenbosch en is gastouder van kindjes tussen de 0 en 4 jaar. We spraken haar over haar werk als gastouder. Lees hier het interview met haar!

Maak kennis met

Misia is 1 januari 2023 begonnen als gastouder. Ze vertelt: "Ik wilde wat anders doen en het leek me erg leuk om met kinderen te werken.” Ze kwam ik contact met Nathalie van Just-4-Kids en gastouder worden dat leek haar erg leuk. “Dus ben ik de opleiding zorg & welzijn gaan volgen en heb mijn diploma behaald in 2022.” 


Oorspronkelijk komt Misia uit Polen, ze is in 2007 naar Nederland gekomen. “De taalbarrière was een probleem met het zoeken naar werk. Ik begon bij een bedrijf waar vooral buitenlanders werkten. Dat is niet goed voor je Nederlandse taalontwikkeling. Dus ben ik me gaan focussen op het Nederlands.” En dat spreekt ze inmiddels vloeiend! 


Heerlijk buiten spelen 

Misia vangt dagelijks een aantal jonge kinderen op. Dit doet zij met heel veel liefde. “We spelen vaak in de achtertuin en de speeltuin naast het huis. Of we lopen een klein stukje verder naar een andere speeltuin. We rijden ook wel eens naar Hoeven, daar is een leuke mini dierentuin met daarbij een speeltuin. Dat is heel leuk met al die dieren”, vertelt ze enthousiast. 


Maar ook binnen is het gezellig 

In huis hebben ze een aparte kamer gemaakt voor de kindjes om te kunnen slapen en in de woonkamer is voldoende plaats om lekker te spelen. “Als we binnen zijn, knutselen we, lezen we boekjes of gaan wat bakken. Koekjes zijn hier favoriet! Ik bedenk altijd wel een thema voor de volgende dag, zo is elke dag weer een beetje anders.” 


Ze heeft een dochter die zich prima op haar plaats voelt tussen de jongere kindjes. “Mijn dochter vindt het ook erg leuk om met de kinderen te spelen, dat gaat gelukkig heel goed samen!” 


Een ouder over Misia

Oresta vertelt over Misia: "Misia past op mijn dochter van 2 jaar. Ik vind dat zij haar werk erg goed doet, omdat zij een zorgzame lieve vrouw is. Het voelt goed mijn dochter bij haar achter te laten, zij geeft altijd voor de volle 100% haar zorg. Mijn dochter voelt zich veilig bij haar en houdt heel van haar :) Ik ben blij dat we haar gevonden hebben!"


Het gastouderbureau 

Over Nathalie van Just-4-Kids heeft ze alleen maar lovende woorden. “De samenwerking met Nathalie is echt prachtig. Ze heeft me goed geholpen met school en ze biedt veel cursussen aan die ik graag volg. Ik vind het heel interessant om veel te leren. Ze is altijd positief en staat klaar voor anderen.” 


Op zoek naar een gastouder in Oudenbosch? 

Ben je op zoek naar een gastouder in Oudenbosch? Je mag altijd een keertje bij Misia komen kijken!

Interesse in Misia Malczok?

Captcha