Wij zoeken lieve gastouders en nanny's

Wil jij zelf misschien heerlijk vanuit je eigen huis werken? Of juist liever bij mensen thuis? Wij zijn nog op zoek naar gastouders en nanny’s! Je kunt je écht richten op de kinderen en bent niet bezig met ‘randzaken’. Je bent flexibel in je dagindeling en kunt die op elk moment zelf bepalen naar behoeften van jezelf en de kinderen. De opvang vindt plaats in je eigen huis of bij mensen thuis. Deze kleinschaligheid zorgt voor veel één-op-één aandacht voor de kinderen.

En je doet het allemaal niet alleen! Wij zorgen voor een goede begeleiding. Door onze pedagogische achtergrond is het mogelijk om je adviezen te geven bij de opvoeding van de kinderen. Ook zijn we op een actieve manier betrokken bij de werving van nieuwe kindjes. Ben jij of ken je iemand die een huiselijke en prettige sfeer kan bieden? En heb je ervaring in het onderwijs of gastouderopvang?

|

Gastouder Jorien over Just-4-Kids

“Ik heb een positieve ervaring met Just-4-Kids. De samenwerking is goed, de communicatie vanuit Nathalie is duidelijk. Ik ben alleen zelf niet heel punctueel, dus Nathalie moet me regelmatig achter mijn broek aan zitten.”

Nanny Louisa over Just-4-Kids

“Ik heb een positieve ervaring met Just-4-Kids. Nathalie is erg betrokken. Ze organiseert cursussen en houdt ons op de hoogte van wat er speelt in ons werkgebied.”

Nanny Ellen over Just-4-Kids

“De samenwerking gaat prima. Nathalie is erg prettig in de omgang, Ik hoef niet per se naar de bijeenkomsten, maar de verplichte cursussen doe ik wel. Ik kan goed met Nathalie overweg.” 

Gastouder Linda over Just-4-Kids

“Ik waardeer de samenwerking enorm. Nathalie is erg prettig in de omgang. Het feit dat ze zelf gastouder is geweest, maakt haar adviezen waardevol. Ze is echt een partner die met je meedenkt.”

Gastouder Desiree over Just-4-Kids

“Nathalie is een echte topper, Ze biedt geweldige ondersteuning en interessante cursussen die mijn werk als gastouder verrijken. Ik ben er zelf een beetje ingerold, van oppas naar gastouder en dat was opeens zakelijk. Ik heb dat zakelijke daarin niet zo en dan is het fijn om Nathalie te hebben. Leuk de cursussen die ze aanbiedt. De ontwikkeling van de hersenen van de baby’s, heel interessant, veel van geleerd. Of gebarentaal, die vond ik ook heel leuk en was direct goed toe te passen op een kindje bij mij.”

Gastouder Carla over Just-4-Kids

“Ik vind de samenwerking met Just-4-Kids geweldig. Nathalie is heel betrokken en doet veel voor je. Nathalie vraagt regelmatig hoe het gaat met mij en de kindjes, en ze organiseert ook verschillende avondjes waar je andere gastouders kunt ontmoeten en ideeën kunt uitwisselen.”

Nanny Carryke over Just-4-Kids

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Nathalie doet het met veel passie en aandacht. Ze zoekt andere dingen voor me uit en geeft bedrijfsmatige tips. Ze doet echt een stapje meer.”

Gastouder Sandra over Just-4-Kids

“Ik vind Nahalie een lieve vrouw, we hadden gelijk een klik. Dat is de basis van een goede samenwerking. Het allemaal niet zo commercieel bij haar, dat past ook niet bij mij. Het is gewoon vertrouwd en klein.”

Nanny Esmée over Just-4-Kids

Esmée heeft al best wat contact gehad met Just-4-Kids. “Naast wat mailcontact, heb ik een gesprek op kantoor gehad en het was een fijne kennismaking.”

Gastouder Karin over Just-4-Kids

“De samenwerking met Just-4-Kids is heel goed. Nathalie doet altijd iets met de kleine dingen, heel attent. Organiseert van allerlei avondjes, dus dan ontmoet je de andere gastouders ook weer. Ideeën uitwisselen. We hebben bijvoorbeeld een babytraining gehad en je merkt dat ze zo’n avond veel complimenten krijgt van de gastouders. Ze doet het echt goed, is heel betrokken en steekt er veel tijd in.”

Persoonlijk contact

Persoonlijke opvang

Door onze pedagogische achtergrond is het mogelijk om onze gastouders en nanny’s adviezen te geven bij de opvoeding van de kinderen en te begeleiden bij gesignaleerde problemen. Wij zijn op een actieve manier betrokken bij de werving van nieuwe kindjes.

Via goede bereikbaarheid op internet, advertenties en de aanwezigheid op beurzen zorgen we voor een uitstekende naamsbekendheid.

Flexibele opvang

Flexibel

Er is geen verplichte afname van een aantal dagdelen. Onze gastouders en nanny’s hebben altijd een flexibele instelling, geen negen tot vijf mentaliteit.

Je bent flexibel in je dagindeling en kunt die op elk moment zelf bepalen naar behoeften van jezelf en de kinderen.

Kwaliteit

Kwaliteit

Alle gastouders en nanny’s hebben ervaring in kinderopvang, ze zijn daarnaast ook goed geschoold en worden doorlopend intensief begeleid door onze pedagogisch geschoolde medewerkers. We zien iedereen elke drie maanden persoonlijk.

Al onze gastouders en nanny’s zijn in het bezit van een vereist diploma en herhalen jaarlijks de cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Elk jaar evalueren we uitgebreid de opvang en de problemen waar de gastouder tegen aan loopt in de opvangsituatie of in de communicatie met de vraagouders.

Kleinschalig en huiselijke sfeer

Kleinschalige en huiselijke sfeer

De opvang vindt plaats in je eigen huis of als nanny bij mensen thuis. De kleinschaligheid zorgt ook voor veel één-op-één aandacht voor de kinderen.

Hoe kan ik gastouder of nanny worden?

Gastouder of nanny kun je worden als je voldoet aan een aantal eisen. De overheid heeft hiervoor regels opgesteld. Zo moet je een diploma hebben, een verklaring van goed gedrag kunnen overleggen en je moet ingeschreven staan bij een gastouderbureau. Wij hebben een voorkeur voor de volgende werkwijze.

Om te beginnen ontvangen we graag een sollicitatiebrief met c.v. Wanneer we een samenwerking positief tegemoet zien komen we op huisbezoek. We bekijken of je in onze ogen geschikt bent als gastouder of nanny, we vinden het onder andere belangrijk dat je met hart en ziel de kinderen opvangt. Wil je gastouder worden, dan controleren we of de opvangruimte voldoet aan de wettelijk vastgestelde eisen.

Als alles in orde is, gaan we de aannameprocedure starten om je in te schrijven in het Landelijk Register Kinderopvang. Nadat al deze stappen met goed gevolg afgerond zijn kunnen we de opvang starten. Zie ook onze Startersinformatie.

Wil je meer weten over gastouder of nanny worden, of wil je je direct aanmelden? Vul dan gerust onderstaand formulier in.

Meer weten? Neem contact op!