Wij zoeken lieve gastouders en nanny's

Wil jij zelf misschien heerlijk vanuit je eigen huis werken? Of juist liever bij mensen thuis? Wij zijn nog op zoek naar gastouders en nanny’s! Je kunt je écht richten op de kinderen en bent niet bezig met ‘randzaken’. Je bent flexibel in je dagindeling en kunt die op elk moment zelf bepalen naar behoeften van jezelf en de kinderen. De opvang vindt plaats in je eigen huis of bij mensen thuis. Deze kleinschaligheid zorgt voor veel één-op-één aandacht voor de kinderen.

En je doet het allemaal niet alleen! Wij zorgen voor een goede begeleiding. Door onze pedagogische achtergrond is het mogelijk om je adviezen te geven bij de opvoeding van de kinderen. Ook zijn we op een actieve manier betrokken bij de werving van nieuwe kindjes. Ben jij of ken je iemand die een huiselijke en prettige sfeer kan bieden? En heb je ervaring in het onderwijs of gastouderopvang?

|

Gastouder Claudia over Just-4-Kids

“De samenwerking met Just-4-Kids is top! Nathalie is echt een toegevoegde waarde. Ze regelt administratieve zaken en biedt ondersteuning, ze staat altijd voor ons klaar, ze is heel attent. Het is soms echt absurd wat ze allemaal voor je doet!”

Gastouder Mylene over Just-4-Kids

“De samenwerking met Just-4-Kids is heel waardevol. Ik krijg veel cursussen aangeboden en Nathalie brengt me soms zelfs met de auto als het niet anders kan. Ik kan haar altijd met vertrouwen bellen, zij weet het antwoord wat ik op dat moment zoek.”

Gastouder Joyce over Just-4-Kids

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Just-4-Kids, vooral vanwege de persoonlijke aandacht van Nathalie. Ik ben erg tevreden over Nathalie. Ze is persoonlijk, heeft aandacht, biedt cursussen aan. Ook het contact met collega’s is gezellig.”

Gastouder Joke over Just-4-Kids

“Nathalie is geweldig. Ze staat altijd klaar en je kunt haar altijd bellen voor hulp. De samenwerking is echt fijn.”

Gastouder Annemarie over Just-4-Kids

“De samenwerking met Just-4-Kids is rustig en ondersteunend. Nathalie biedt ruimte, maar ze is er ook als je hulp nodig hebt, dat waardeer ik enorm.”

Gastouder Hennelien over Just-4-Kids

“Nathalie organiseert veel, doet veel, het is een fijne samenwerking. Ik voel me bij Just-4-Kids ondersteund en gewaardeerd. Het is een fijne samenwerking!”

Familie Langelaar over Just-4-Kids

“We hebben niet veel contact met het bureau, maar de communicatie is goed. Er worden altijd een aantal herinneringen gestuurd voor de zomervakantie, als je een vervangende gastouder nodig hebt. Er worden cursussen aangeboden en ze denken met je mee als je vragen hebt. We zijn nog steeds erg blij dat we 5 jaar geleden zijn overgestapt!”

Gastouder Andrea over Just-4-Kids

“De samenwerking met Just-4-Kids verloopt prettig. Ik voel me ondersteund en ik waardeer het dat Nathalie regelmatig bijeenkomsten organiseert waar we als gastouders kunnen bijpraten en van elkaar kunnen leren.”

Gastouder Anneke over Just-4-Kids

“Samenwerken met Nathalie gaat heel goed, Ze probeert heel veel gezelligheid erin te brengen en is er altijd als je haar nodig hebt.”

Gastouder Michelle over Just-4-Kids

Michelle is al jarenlang aangesloten bij Just-4-Kids en waardeert de betrokkenheid en ondersteuning van het gastouderbureau. “Nathalie is heel betrokken en helpt je altijd goed, Ik kan altijd bij haar terecht en ze komt zelfs op de koffie om even bij te kletsen. Dankzij de samenwerking met Just-4-Kids kan ik met vertrouwen mijn gastouderopvang blijven ontwikkelen.”

Persoonlijk contact

Persoonlijke opvang

Door onze pedagogische achtergrond is het mogelijk om onze gastouders en nanny’s adviezen te geven bij de opvoeding van de kinderen en te begeleiden bij gesignaleerde problemen. Wij zijn op een actieve manier betrokken bij de werving van nieuwe kindjes.

Via goede bereikbaarheid op internet, advertenties en de aanwezigheid op beurzen zorgen we voor een uitstekende naamsbekendheid.

Flexibele opvang

Flexibel

Er is geen verplichte afname van een aantal dagdelen. Onze gastouders en nanny’s hebben altijd een flexibele instelling, geen negen tot vijf mentaliteit.

Je bent flexibel in je dagindeling en kunt die op elk moment zelf bepalen naar behoeften van jezelf en de kinderen.

Kwaliteit

Kwaliteit

Alle gastouders en nanny’s hebben ervaring in kinderopvang, ze zijn daarnaast ook goed geschoold en worden doorlopend intensief begeleid door onze pedagogisch geschoolde medewerkers. We zien iedereen elke drie maanden persoonlijk.

Al onze gastouders en nanny’s zijn in het bezit van een vereist diploma en herhalen jaarlijks de cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Elk jaar evalueren we uitgebreid de opvang en de problemen waar de gastouder tegen aan loopt in de opvangsituatie of in de communicatie met de vraagouders.

Kleinschalig en huiselijke sfeer

Kleinschalige en huiselijke sfeer

De opvang vindt plaats in je eigen huis of als nanny bij mensen thuis. De kleinschaligheid zorgt ook voor veel één-op-één aandacht voor de kinderen.

Hoe kan ik gastouder of nanny worden?

Gastouder of nanny kun je worden als je voldoet aan een aantal eisen. De overheid heeft hiervoor regels opgesteld. Zo moet je een diploma hebben, een verklaring van goed gedrag kunnen overleggen en je moet ingeschreven staan bij een gastouderbureau. Wij hebben een voorkeur voor de volgende werkwijze.

Om te beginnen ontvangen we graag een sollicitatiebrief met c.v. Wanneer we een samenwerking positief tegemoet zien komen we op huisbezoek. We bekijken of je in onze ogen geschikt bent als gastouder of nanny, we vinden het onder andere belangrijk dat je met hart en ziel de kinderen opvangt. Wil je gastouder worden, dan controleren we of de opvangruimte voldoet aan de wettelijk vastgestelde eisen.

Als alles in orde is, gaan we de aannameprocedure starten om je in te schrijven in het Landelijk Register Kinderopvang. Nadat al deze stappen met goed gevolg afgerond zijn kunnen we de opvang starten. Zie ook onze Startersinformatie.

Wil je meer weten over gastouder of nanny worden, of wil je je direct aanmelden? Vul dan gerust onderstaand formulier in.

Meer weten? Neem contact op!