Nannyopvang aan huis

Met kinderopvang aan huis, worden jouw kinderen verzorgd door een professionele en ervaren nanny in hun eigen vertrouwde omgeving. Onze nanny’s zijn pedagogisch geschoold en beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een EHBO-diploma voor kinderen. Hierdoor kun jij met een gerust hart aan het werk, terwijl je kinderen liefdevol worden verzorgd.

Eén van de grote voordelen van kinderopvang aan huis is het gemak. Je kinderen worden thuis opgevangen, omringd door hun eigen spullen en in hun eigen bed. Je hoeft dus niet te sjouwen met tassen en kinderen naar een externe opvanglocatie te brengen en op te halen. Bovendien kan de nanny, indien gewenst, lichte huishoudelijke taken uitvoeren, boodschappen doen en zelfs een maaltijd bereiden. Zo wordt jouw dagelijkse routine een stukje eenvoudiger.

Per 1 januari 2024 ben ik gestart met nanny opvang, één voor één zal ik ook de nanny’s aan jullie voorstellen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op! Wil je een aanvraag indienen voor een nanny aan huis? Gebruik dan onderstaand inschrijfformulier.

|

Nanny Carryke over Just-4-Kids

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Nathalie doet het met veel passie en aandacht. Ze zoekt andere dingen voor me uit en geeft bedrijfsmatige tips. Ze doet echt een stapje meer.”

Nanny Esmée over Just-4-Kids

Esmée heeft al best wat contact gehad met Just-4-Kids. “Naast wat mailcontact, heb ik een gesprek op kantoor gehad en het was een fijne kennismaking.”

Nanny Ellen over Just-4-Kids

“De samenwerking gaat prima. Nathalie is erg prettig in de omgang, Ik hoef niet per se naar de bijeenkomsten, maar de verplichte cursussen doe ik wel. Ik kan goed met Nathalie overweg.” 

Nanny Louisa over Just-4-Kids

“Ik heb een positieve ervaring met Just-4-Kids. Nathalie is erg betrokken. Ze organiseert cursussen en houdt ons op de hoogte van wat er speelt in ons werkgebied.”

Meer weten? Neem contact op!