Gastouders

Een gastouder is een pedagogisch geschoolde medewerker (minimaal gediplomeerd niveau 2 zorg en welzijn) is in het bezit van een verklaring omtrent gedrag en een ehbo diploma voor kinderen. Zij heeft zich gespecialiseerd in de opvang van de kinderen in huis.

Een gastouder kies je wanneer je gaat voor een persoonlijke opvang binnen de veiligheid die een woonomgeving met zich meebrengt. Je kinderen krijgen échte persoonlijke aandacht.

Heb je vragen? Neem gerust contact op! Wil je een kind aanmelden bij een gastouder? Gebruik dan onderstaand inschrijfformulier.

|

Marjan over gastouder Erna

“Erna is een hele fijne gastouder waar we al jaren lang komen. Met haar hart op de goede plek voor de kinderen zorgt ze graag voor hen. Voor ons is de flexibiliteit ook heel prettig.”

Kristy over gastouder Patty

“We zijn erg tevreden over gastouderopvang de Lollifant. Ons dochtertje heeft het goed naar haar zin bij Patty. We vinden het erg fijn dat Patty in een boekje bijhoudt wat ons dochtertje die dag heeft gedaan. Ze neemt de kinderen vaak mee op stap naar een speeltuin. Daarnaast is Patty goed bereikbaar. Wanneer we een appje sturen, geeft ze altijd snel antwoord!” 

Jessica en Jurgen over gastouder Anoesj

“Onze dochter Mironne heeft het geluk om Anoesj als gastouder te hebben! Bij de eerste kennismaking voelde het al direct goed. We zijn niet verder gaan kijken en hebben haar, toen het kon, meteen in laten schrijven. Anoesj is ontzettend flexibel. Ze heeft een zeer warme persoonlijkheid en een groot hart. Ook haar twee zoons en man zorgen ervoor dat de oppaskinderen (en ook pleegkinderen) zich er thuis voelen. Ze heeft véle kwaliteiten en is altijd erg betrokken. Mironne ziet Anoesj bijna als een tweede moeder. Daar valt niet veel aan toe te voegen 🙂 Wij hopen dat Mironne nog lang bij Anoesj kan blijven!”

Cassandra over gastouder Marijke

“Ze is een ontzettend lieve, spontane en zorgzame vrouw. Zij straalt warmte en vertrouwen uit. Je voelt meteen dat je kindje bij haar in goede handen is. Ze is altijd begaan en heeft veel liefde voor al “haar kindjes”. Wij kunnen ons zoontje met een gerust hart aan haar toevertrouwen. Dat is het allerbelangrijkste. Haar gastouderopvang is een fijne warme plek waar heel veel soorten speelgoed aanwezig is, zodat de kinderen zich kunnen vermaken en kunnen ontwikkelen. Er wordt veel geknutseld en ze gaan veel naar buiten toe. Iets wat voor ons zoontje telkens een groot feest is. Hij gaat ontzettend graag naar Marijke toe en we zijn amper thuis als hij al vraagt of hij nog een keer naar Marijke mag. Wij zijn ontzettend blij dat we destijds voor Marijke hebben gekozen.”

Oresta over gastouder Misia

“Misia past op mijn dochter van 2 jaar. Ik vind dat zij haar werk erg goed doet, omdat zij een zorgzame lieve vrouw is. Het voelt goed mijn dochter bij haar achter te laten, zij geeft altijd voor de volle 100% haar zorg. Mijn dochter voelt zich veilig bij haar en houdt heel van haar 🙂 Ik ben blij dat we haar gevonden hebben!”

Amy over gastouder Marijke

“De meiden van 4 en 6 zijn ondertussen naar school, maar Lias van 11 maanden is de derde op rij nu. Marijke is voor mijn kinderen een tweede moeder. Alle drie zijn dol op haar en gaan er nog maar al te graag spelen. Marijke is altijd geïnteresseerd, zorgzaam, vrolijk en blij om de kinderen weer te zien en ze zorgt er altijd voor dat je met een goed gevoel weggaat. Met de kindjes onderneemt ze veel dingen en doet ze veel leuke activiteiten. Als onze laatste telg 4 wordt, wat gelukkig nog even duurt, gaan we haar enorm missen. Dus als je met een gerust hart je kindje naar de opvang wilt brengen, dan ben je bij Marijke op het juiste adres.”

Janiek over gastouder Marijke

“Alle 3 onze jongens zijn van baby af aan bij haar geweest. Dat voelde vanaf het begin heel fijn en vertrouwd. De oudste 2 zitten inmiddels op school maar gaan nog graag even mee om hun broertje op te halen. Marijke is heel lief en zorgzaam en altijd even gastvrij en geïnteresseerd. Ze is flexibel en organiseert veel leuke dingen voor de kinderen. Met uitjes zoals Sinterklaas en haar zomeruitje zijn de grote broers ook nog altijd welkom. Ze stuurt regelmatig foto’s door en neemt ook uitgebreid de tijd om bij te praten bij brengen en halen. Ik laat de jongens altijd met een fijn gevoel achter en ze hebben het daar alle 3 enorm naar hun zin (gehad).”

Angelique over gastouder Ilse

“Ilse is een fijne gastouder. Flexibel in tijden, denkt ook mee in oplossingen. Liv is er graag. Ilse speelt met de kinderen en probeert er elke dag een leuke dag van te maken doormiddel van spelletjes spelen en kleuren. Met verjaardagen is het altijd feest.”

Ouders Selena over gastouder Anoesj

“Selena komt komt daar vaak in de avond en weekenden. Ze overnacht ook zeer regelmatig bij Anoesj. Ik ben als alleenstaande werkende moeder in de zorg en zo onwijs blij met de opvang die Anoesj, maar ook zeer zeker haar hele familie levert! Het is een onwijs lief gezin waarin je je altijd thuis voelt. Anoesj staat altijd voor me klaar en denkt met alles met me mee. Wil me altijd helpen en voor een oplossing zorgen. Ik ben echt oprecht zo blij dat ik deze familie heb leren kennen. Als Selena daar in de weekend of vakantie is, dan doet ze altijd leuke dingen met haar, ze onderneemt activiteiten met de kinderen.”

De ouder van Zuzia Fic over gastouder Misia

“Misia is de beste gastouder. Erg lief, sociaal en communicatief sterk. Bij haar is mijn kind erg blij. Misia heeft veel leuke deeën om kindjes te stimuleren met doorgroeien. Kindjes spelen dagelijks buiten en binnen. Daarnaast zijn ze ook druk bezig met leren! Misia bedenkt diverse activiteiten zoals: sportdag, bingo, dansen, schilderen, tekenen, spelen met klei, koekjes versieren, samen smoothies maken en nog meer. Kindjes komen daar met plezier en vaak willen ze niet naar huis, het voelt daar als thuis. We geven een 10!”

Meer weten? Neem contact op!