Gastouders

Een gastouder is een pedagogisch geschoolde medewerker (minimaal gediplomeerd niveau 2 zorg en welzijn) is in het bezit van een verklaring omtrent gedrag en een ehbo diploma voor kinderen. Zij heeft zich gespecialiseerd in de opvang van de kinderen in huis.

Een gastouder kies je wanneer je gaat voor een persoonlijke opvang binnen de veiligheid die een woonomgeving met zich meebrengt. Je kinderen krijgen échte persoonlijke aandacht.

|

Gut over gastouder Misia

“Wij hadden top ervaring met Misia, al direct vanaf de eerste dag. Zij had met ons zoontje goed contact en hij was daar iedere dag graag gebleven. Wij zagen wekelijks een ontwikkeling qua praten en spelen. Wij hebben altijd een goed gevoel gehad om met hem daar naar toe te brengen, omdat we weten dat hij in goede handen is. Beter kon het niet zijn!????”

Amy over gastouder Marijke

“De meiden van 4 en 6 zijn ondertussen naar school, maar Lias van 11 maanden is de derde op rij nu. Marijke is voor mijn kinderen een tweede moeder. Alle drie zijn dol op haar en gaan er nog maar al te graag spelen. Marijke is altijd geïnteresseerd, zorgzaam, vrolijk en blij om de kinderen weer te zien en ze zorgt er altijd voor dat je met een goed gevoel weggaat. Met de kindjes onderneemt ze veel dingen en doet ze veel leuke activiteiten. Als onze laatste telg 4 wordt, wat gelukkig nog even duurt, gaan we haar enorm missen. Dus als je met een gerust hart je kindje naar de opvang wilt brengen, dan ben je bij Marijke op het juiste adres.”

Familie Bletterman over gastouder Ilse

“Mijn 2 meiden gaan al enige tijd naar Ilse. Ze gaan altijd met veel plezier naar Ilse toe. Ze is erg flexibel qua tijden en vakanties, ze probeert altijd rekening te houden met de ouders. Ze is heel zorgzaam en lief, er wordt veel gezongen, gekleurd en spelletjes gespeeld! Ilse houdt voor ons een boekje bij, zodat wij ook kunnen lezen wat ze gedaan hebben die dag, waarmee ze hebben gespeeld, hoeveel boterhammen ze op hebben, hoe vaak ze naar de wc zijn geweest etc. Wat heel fijn is voor ons! Ze is echt een TOPPER!”

Marjan over gastouder Erna

“Erna is een hele fijne gastouder waar we al jaren lang komen. Met haar hart op de goede plek voor de kinderen zorgt ze graag voor hen. Voor ons is de flexibiliteit ook heel prettig.”

Familie Langelaar over gastouder Anneke

“Onze meiden gaan graag naar Anneke, ze voelen zich daar thuis. Ze maken er de leukste knutselwerkjes, zomaar maar ook voor Vader- en Moederdag en feestdagen. Ze hebben ook een goede band met de dochter van Anneke en vinden het gezellig als zij thuis is. Anneke is duidelijk; wat mag wel en wat niet, dat vinden we erg fijn. Ze is ook flexibel qua tijden, wat echt top is i.v.m. onze onregelmatige diensten.”

Cassandra over gastouder Marijke

“Ze is een ontzettend lieve, spontane en zorgzame vrouw. Zij straalt warmte en vertrouwen uit. Je voelt meteen dat je kindje bij haar in goede handen is. Ze is altijd begaan en heeft veel liefde voor al “haar kindjes”. Wij kunnen ons zoontje met een gerust hart aan haar toevertrouwen. Dat is het allerbelangrijkste. Haar gastouderopvang is een fijne warme plek waar heel veel soorten speelgoed aanwezig is, zodat de kinderen zich kunnen vermaken en kunnen ontwikkelen. Er wordt veel geknutseld en ze gaan veel naar buiten toe. Iets wat voor ons zoontje telkens een groot feest is. Hij gaat ontzettend graag naar Marijke toe en we zijn amper thuis als hij al vraagt of hij nog een keer naar Marijke mag. Wij zijn ontzettend blij dat we destijds voor Marijke hebben gekozen.”

Janiek over gastouder Marijke

“Alle 3 onze jongens zijn van baby af aan bij haar geweest. Dat voelde vanaf het begin heel fijn en vertrouwd. De oudste 2 zitten inmiddels op school maar gaan nog graag even mee om hun broertje op te halen. Marijke is heel lief en zorgzaam en altijd even gastvrij en geïnteresseerd. Ze is flexibel en organiseert veel leuke dingen voor de kinderen. Met uitjes zoals Sinterklaas en haar zomeruitje zijn de grote broers ook nog altijd welkom. Ze stuurt regelmatig foto’s door en neemt ook uitgebreid de tijd om bij te praten bij brengen en halen. Ik laat de jongens altijd met een fijn gevoel achter en ze hebben het daar alle 3 enorm naar hun zin (gehad).”

Een ouder over gastouder Anja

“Anja is voor mij en mijn dochters een begrip in Roosendaal! Een gastouder die er elke week zo’n feestje van maakt, verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Daar krijgen we bijna niet de kans toe want zodra Anja bijna jarig is organiseert ze zelf een groot feest voor de ouders en kinderen bij haar thuis. Sinterklaas is er niks bij 😉 Buiten al het vermaak om brengt Anja elk jaar (via een kindvolgsysteem) erg mooi de ontwikkeling in kaart van onze kinderen. Super handig voor de basisschool. Als kers op de taart, kregen mijn meiden toen ze naar de basisschool gingen, een prachtig afscheidsboek gemaakt door Anja en de kinderen. Wat gaan wij Anja missen!”

Kristy over gastouder Patty

“We zijn erg tevreden over gastouderopvang de Lollifant. Ons dochtertje heeft het goed naar haar zin bij Patty. We vinden het erg fijn dat Patty in een boekje bijhoudt wat ons dochtertje die dag heeft gedaan. Ze neemt de kinderen vaak mee op stap naar een speeltuin. Daarnaast is Patty goed bereikbaar. Wanneer we een appje sturen, geeft ze altijd snel antwoord!” 

Dennis over gastouder Esther

 “Onze zoon gaat sinds deze week fulltime bij Esther naar de BSO. Tot op heden zijn wij positief en ervaren we haar flexibiliteit als zeer prettig.”

Meer weten? Neem contact op!