Annemarie 

Adres: Roosendaal
Geboortejaar: 1990
Gezinssituatie: getrouwd en heeft drie kinderen
Opvang sinds: 2023

Annemarie opent de deuren van haar gezellige rijtjeshuis gelegen in de Tolberg, Roosendaal, waar kinderen worden verwelkomd in een rustige omgeving. “Ik wil dat kinderen zich hier meteen thuis voelen. Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en zich kunnen uitleven,” zegt Annemarie.

Een nieuwe reis begint

Als voormalig huismoeder met drie kinderen heeft Annemarie haar passie voor de zorg voor kinderen omgezet in een gastouderopvang, nadat ze haar opleiding succesvol heeft afgerond. “Ik vind het geweldig om kinderen van alle leeftijden op te vangen. Van de kleintjes tot de BSO-kinderen,” vertelt Annemarie.

Een levendige mix van activiteiten

In Annemarie’s opvang draait het om thematische activiteiten en creatieve bezigheden. “Ik werk graag met verschillende thema’s, afhankelijk van de kinderen die ik opvang. Knutselen vind ik fantastisch, en ook al is het buiten koud, we genieten van de frisse lucht,” legt Annemarie uit.

Een wereld van verbeelding

Annemarie wordt gewoon heel vrolijk van kinderen! “Kinderen zijn geweldig! Ik ben vaak op andere kinderen aan het oppassen. Ze hebben allemaal hun eigen unieke kijk op de wereld. Het is zo verfrissend,” vertelt ze.

Als je op zoek bent naar een warme plek voor je kinderen in de Tolberg, Roosendaal, dan ben je bij Annemarie aan het juiste adres. Neem hieronder contact op met Just-4-Kids voor de mogelijkheden.

 

|

Gastouder Annemarie over Just-4-Kids

“De samenwerking met Just-4-Kids is rustig en ondersteunend. Nathalie biedt ruimte, maar ze is er ook als je hulp nodig hebt, dat waardeer ik enorm.”

Meer weten? Neem contact op!