Carla

Adres: Roosendaal
Geboortejaar: 1966
Gezinssituatie: Getrouwd, 3 kinderen en 2 kleinzoons
Opvang sinds: Vele jaren, sinds 2021 werk ik samen met Just-4-Kids

Onze gastouder Carla woont in Roosendaal, in de wijk Tolberg. Het is een vrij rustige omgeving met veel speeltuintjes en een kinderboerderij in de buurt. Carla vertelt in dit interview over haar gastouderopvang.

Tientallen jaren ervaring

Met haar jarenlange ervaring als gastouder weet Carla wel wat ze doet. Ze vertelt enthousiast: “Voordat ik begon als gastouder, werkte ik in een bakkerij, maar ik besloot over te stappen omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan. Het gaf me de mogelijkheid om ook thuis te zijn wanneer mijn eigen kinderen klein waren.”

Inmiddels zijn haar kinderen volwassen, maar vindt Carla dit werk nog steeds erg leuk. “In mijn gastoudervang vang ik jonge en oudere kinderen op. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en ze te zien opgroeien. Elke dag is anders, en het is mooi om ze te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling,” aldus Carla.

Een gezellige woning

De gastouderopvang bevindt zich in de woning van Carla. “Ons huis is een rijtjeshuis met een aparte slaapruimte voor de kindjes. Ze spelen voornamelijk in de woonkamer. Onze tuin is eenvoudig, zonder speeltoestellen, maar er is genoeg ruimte om te spelen. We hebben een bal en een zwembadje voor buitenspellen.”

Bij minder weer, is er binnen voldoende te bedenken om te doen met deze kinderen. Carla vertelt: “Binnen doen we graag spelletjes, zingen we liedjes en lezen we boekjes. Het is belangrijk om ze ook binnen voldoende vermaak te bieden.”

Eropuit met de kinderen

Naast het spelen in de woonkamer en de tuin, gaat Carla er ook graag op uit. “Ik vind het heerlijk om met de kindjes buiten te spelen, vooral op het gras voor ons huis. Soms gaan we naar de winkel voor boodschappen of naar de kinderboerderij voor wat afwisseling.”

Dus ben je op zoek naar een gastouder in Roosendaal? Neem dan gerust contact op met Just-4-Kids via onderstaand formulier!

|

Gastouder Carla over Just-4-Kids

“Ik vind de samenwerking met Just-4-Kids geweldig. Nathalie is heel betrokken en doet veel voor je. Nathalie vraagt regelmatig hoe het gaat met mij en de kindjes, en ze organiseert ook verschillende avondjes waar je andere gastouders kunt ontmoeten en ideeën kunt uitwisselen.”

Meer weten? Neem contact op!