Hennelien

Carryke

Carryke’s reis in de wereld van kinderen begon al op jonge leeftijd, toen ze op 16-jarige leeftijd ponykampen leidde. Met een achtergrond in de kunstwereld en een diploma van de kunstacademie heeft ze lesgegeven aan kinderen, volwassenen en op middelbare scholen. Toen ze naar het zuiden verhuisde, ontdekte ze haar passie voor het werken als nanny bij twee gezinnen voordat ze zich vestigde in Bergen op Zoom. In dit interview vertelt ze meer over het werk als nanny.

Een verbonden rol in gezinnen

Carryke werkt nu 2,5 dagen per week als nanny. Haar liefde voor buiten de deur werken komt voort uit haar verlangen om kinderen een rustige en veilige thuisbasis te bieden, weg van de drukte van haar eigen huis. “Thuis is voor kinderen een fijn rustpunt,” legt ze uit. “Ik vind het ook gezellig om ergens anders te zijn en echt een onderdeel te zijn van een gezin.”

Een afgestemde aanpak

Als nanny stemt Carryke zich af op de behoeften van zowel de kinderen als de ouders. “Ik ben zelf vrij en niet heel streng,” zegt ze. “Maar ik probeer alles op een leuke manier op te lossen.” Ze houdt ervan om actief te zijn en knutselactiviteiten te organiseren, maar past zich aan aan de energieniveaus van de kinderen na een lange schooldag.

Kunstzinnig

Momenteel werkt Carryke met een gezin met drie kinderen. Met haar ervaring op een basisschool als handvaardigheidsjuf, heeft ze veel ervaring met knutselen. En dat is dan ook iets dat ze graag met de kinderen doet!

Een aanvullende rol

Naast haar taken als nanny, regelt Carryke ook de was, doet ze boodschappen en kookt ze voor het gezin. Ze zorgt ervoor dat alles aan het einde van de dag netjes achtergelaten wordt, waardoor ouders zorgeloos kunnen thuiskomen.

Een onmisbare passie

Voor Carryke is het werken als nanny meer dan alleen een baan; het is een onmisbare passie geworden. “Ik zou het zelf niet kunnen missen om dit te doen,” zegt ze stellig. “Als iemand de papieren heeft, kan ik aanraden om dit werk te gaan doen.”

|

Nanny Carryke over Just-4-Kids

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Nathalie doet het met veel passie en aandacht. Ze zoekt andere dingen voor me uit en geeft bedrijfsmatige tips. Ze doet echt een stapje meer.”

Meer weten? Neem contact op!