Claudia Bruins Slot

Adres: Valeriuslaan, Roosendaal
Website: www.facebook.com/kotersbyclau
Geboortejaar: 1979
Gezinssituatie: Getrouwd, 3 kinderen
Opvang sinds: 2011

Ik ben Claudia Bruins Slot mama van 3 prachtige kinderen en getrouwd met Pieter. Ik ben nu bijna 4 jaar gastouder. Gastouder zijn is een uitdagende en gevarieerde baan waarin je iedere dag wat nieuws beleefd. Kinderen zitten namelijk niet stil en dan bedoel ik qua ontwikkeling.

Ik bied dan ook opvang op maat zeg ik altijd maar, ieder kind is uniek en heeft op zijn manier verzorging nodig. Voor de allerkleinste houden we zoveel mogelijk rekening met het ritme van thuis. De peuters bereiden we al voor om naar school te gaan.

Dit doen door in thema’s te werken en de hierbij hoorden werkjes te maken. Zo maken de peuters kennis met alles wat om zich heen bevind in de wereld. Ze leren respect te hebben voor elkaar en ook geduld en een stukje concentratie, al valt dat laatste nog niet mee.

Ook voor de BSO kindjes vinden we altijd iets om gezellig bezig te zijn. Kopje thee of limonade met wat lekkers als ze uitschool komen, hulp bij huiswerk maken en leuke activiteiten doen. Zo gaan we regelmatig naar de speeltuin naar de kinderboerderij de markt of de bibliotheek. Maar gewoon lekker binnen of buiten spelen, voorgelezen worden, hutten bouwen, koekjes bakken etc etc hoort bij mij.

Professionele opvang op maat maar dan in een gezellige huiselijke sfeer.

Meer weten? Neem contact op!