Debbie Rokx

Debbie

Adres: Sint Willebrord
Geboortejaar: 1989
Gezinssituatie: Samenwonend, 2 kinderen
Opvang sinds: 2015

Debbie is een gastouder in St. Willebrord aangesloten bij Just-4-Kids. Zij is gastouder van kindjes tussen de 0 en 4 jaar. We spraken haar over haar werk als gastouder. Lees hier het interview met haar!

Debbie werkt al sinds 2008 in de kinderopvang en al vanaf 2015 voor Just-4-Kids. Ze heeft toen bewust de overstap gemaakt naar de gastouderopvang, vanwege de persoonlijke aandacht die ze wilde geven aan de kindjes. “Ik ben er eigenlijk volledig blanco ingestapt en dit bleek een goede zet!” vertelt Debbie. Het past bij haar, nu kan ze écht kijken naar de kinderen. “Ik heb best veel contact met de andere gastouders, dat was zeker in het begin erg prettig.”

Goed opgeleid aan de slag

Ze heeft niet alleen jarenlange ervaring met kinderopvang, met haar SPW niveau 3 op zak heeft ze ook veel kennis opgedaan. “Daarnaast volg ik bijna alle cursussen die Just-4-Kids aanbiedt, bijvoorbeeld de EHBO cursus, Veilig thuis en Gezonde kinderopvang. Deze avonden zijn altijd erg interessant.”

Opvang in speciale ruimte

Debbie heeft voor de opvang een speciale ruimte ingericht, dus vangt de kindjes niet op in haar eigen leefruimte. “Deze ruimte is écht ingericht op kinderen en hier is alle ruimte om te spelen, voor te lezen, knutselen, dansen, noem maar op!” Elke dag heeft ongeveer hetzelfde ritme, maar toch is elke dag weer anders. “Ik vind het ook heerlijk om met de kindjes naar buiten te gaan, even een frisse neus halen. We hebben de tuin aangepakt, het is nu een fijne tuin met speeltoestellen. Ook ga ik graag met de bolderkar naar een speeltuintje of het park met kippen.”

Zelf heeft Debbie twee jonge kinderen en ze vindt het heerlijk om er voor ze te kunnen zijn. “Dat gaat heel goed samen met de andere kindjes en ik vind het erg fijn om ze niet per se weg te hoeven brengen. Ik breng ze wel één dag per week naar een andere gastouder, zodat ook mijn kinderen leren dat ik er niet altijd ben.”

Op zoek naar een gastouder in St. Willebrord?

Ben je op zoek naar een gastouder in St. Willebrord? Je mag altijd een keertje bij Debbie komen kijken! Neem hieronder contact op met Just-4-Kids.

 

|

Gastouder Debbie over Just-4-Kids

“Het samenwerken met Nathalie is erg fijn. Zij is heel eerlijk en open. Ik kan altijd bij haar terecht en ze reageert altijd.”

Gastouder Debbie over Just-4-Kids

“Het samenwerken met Nathalie is erg fijn. Zij is heel eerlijk en open. Ik kan altijd bij haar terecht en ze reageert altijd.”

Meer weten? Neem contact op!