Desiree_Ruijten

Desiree 

Adres: Wouw
Geboortejaar: 1964
Gezinssituatie: Getrouwd, 3 kinderen
Opvang sinds: 1997

Desiree verwelkomt kinderen in haar boerderijachtige huis aan de rand van Wouw. Met een ruime tuin vol speeltoestellen, paarden, kippen, konijnen en katten is haar huis een waar paradijs voor kinderen om te ontdekken en te spelen in de natuur. “Kinderen zijn hier altijd buiten te vinden,” vertelt Desiree trots. “Ze kunnen lekker ravotten in de zandbak, op de glijbaan, schommels, trampoline en zelfs de konijnenhokken verkennen.”

Een schat aan ervaring

Kinderen van 0 tot 12 jaar vinden een thuis bij Desiree. Met haar jarenlange ervaring en haar eigen kinderen heeft ze een schat aan kennis en liefde voor kinderen opgebouwd. “Ik vind juist die variatie in leeftijden heel leuk,” zegt Desiree. “Het zorgt voor een dynamische en gezellige sfeer.”

Het buitenleven op de boerderij

Bij Desiree mogen kinderen kind zijn. Het buitenleven staat centraal, waar ze kunnen spelen in de zandbak, op de glijbaan, schommels of trampoline. “Ouders zeggen altijd: hoe viezer, hoe beter!” zegt Desiree lachend.

Een persoonlijke aanpak

Desiree biedt geen vast programma aan, maar past zich aan de behoeften van de kinderen aan. Knutselen, spelen en ontdekken gebeurt op basis van hun eigen interesses en behoeften. “Ik wil dat elk kind zich hier thuis voelt,” zegt Desiree. “Daarom geef ik ze de ruimte om zelf te ontdekken en te spelen.”

Een unieke band

Als gastouder vormt Desiree een speciale band met de kinderen. “Je bent echt een tweede moeder voor ze,” zegt ze. “Je draagt toch bij aan de hele basis van de kinderen. Zeker de eerste periode van een kind, maak je heel de ontwikkeling mee, dat voelt heel vertrouwd, dat is één van de grootste kadootjes van het vak.”

Desiree geniet van het bijdragen aan de ontwikkeling van elk kind. “Je kijkt naar het individu,” zegt ze. “Elk kind is anders en vereist een andere aanpak. Het is een leuke uitdaging om ze te zien groeien en bloeien.”

Wil je meer weten over Desiree? Neem dan hieronder contact op met Just-4-Kids!

|

Gastouder Desiree over Just-4-Kids

“Nathalie is een echte topper, Ze biedt geweldige ondersteuning en interessante cursussen die mijn werk als gastouder verrijken. Ik ben er zelf een beetje ingerold, van oppas naar gastouder en dat was opeens zakelijk. Ik heb dat zakelijke daarin niet zo en dan is het fijn om Nathalie te hebben. Leuk de cursussen die ze aanbiedt. De ontwikkeling van de hersenen van de baby’s, heel interessant, veel van geleerd. Of gebarentaal, die vond ik ook heel leuk en was direct goed toe te passen op een kindje bij mij.”

Meer weten? Neem contact op!