Hennelien

Ellen

Beschikbaarheid: Maandag, dinsdag en eventueel de donderdag

Werkgebied: Roosendaal (afhankelijk van een fiets)

In ons gesprek met nanny Ellen krijgen we een inkijkje in haar achtergrond en ervaring met kinderen, haar passies en haar benadering van het werk.

Achtergrond en ervaring

Ellen begon haar carrière bij de marechaussee, maar stopte toen ze kinderen kreeg vanwege de onregelmatige werktijden. In 2003 begon ze als gastouder, eerst door toeval, toen haar buren oppas nodig hadden, later via Just-4-Kids. Na jarenlang als gastouder te hebben gewerkt, besloot ze in 2022 een nieuwe weg in te slaan. “Met kinderen werken vind ik het leukste,” zegt Ellen. “Daarom werk ik nu graag als nanny voor een paar dagen in de week.”

Benadering van het werk

Ellen gelooft niet in een strikt schoolse aanpak. “Een kind mag een kind zijn,” zegt ze. “Ik ben niet zo snel gek te krijgen, maar ik ben wel consequent en houd van een opgeruimde omgeving. Ik zit niet zo bovenop de kinderen, ik ben geen corrigerende juf. Kinderen hebben het altijd naar hun zin bij mij.”

Activiteiten met de kinderen

Buitenactiviteiten zoals wandelen in het bos en spelen in de speeltuin staan hoog op Ellen’s lijstje. Binnen doet ze graag spelletjes, hoewel ze niet zo’n liefhebber is van knutselen. “Ik ga liever naar buiten,” zegt ze. Ellen is ook haar vrije tijd graag buiten, ze geniet van wandelen, sporten, zwemmen, haar moestuin en op vakantie gaan.

Op zoek naar een betrouwbare nanny in Roosendaal? Neem gerust contact op met Just-4-Kids voor meer informatie over de mogelijkheden!

|

Nanny Ellen over Just-4-Kids

“De samenwerking gaat prima. Nathalie is erg prettig in de omgang, Ik hoef niet per se naar de bijeenkomsten, maar de verplichte cursussen doe ik wel. Ik kan goed met Nathalie overweg.” 

Meer weten? Neem contact op!