Hennelien

Esmée

Maak kennis met onze nanny Esmée: een liefdevolle nanny.

Een passie voor baby’s en persoonlijke aandacht

Met haar achtergrond in pedagogisch werk niveau 4 en zes jaar ervaring op een babygroep, ademt Esmée liefde voor de allerkleinsten. “Baby’s hebben mijn voorkeur,” vertelt ze enthousiast. “Ik vind het verzorgen heel leuk. Die nabijheid, dat ze je nog graag in hun buurt willen hebben, je kunt ze nog lezen zonder dat ze iets te zeggen hebben.”

Een nanny met rust en inlevingsvermogen

Esmée straalt rust uit en weet precies wat de behoeften van kinderen zijn. “Ik denk dat het belangrijk is om rustig te zijn, dat ben ik,” legt ze uit. “Ik kan goed communiceren met ouders en heb veel ervaring op een babygroep. Iedere baby is weer anders, maar als je ‘m eenmaal kent, weet je precies wat de behoefte is.”

Een tweede thuis

Voor Esmée draait het niet alleen om verzorgen, maar ook om de warmte van een gezin. “Het lijkt me heel leuk om langer bij een gezin te blijven. Dan word je opgenomen in een gezin en hoor je er echt bij,” zegt ze met een glimlach. “Ik pas bij familie regelmatig op en dat vind ik erg leuk.”

Erop uit

Met oog voor het kind en de leeftijd, houdt Esmée van activiteiten die perfect aansluiten bij hun behoeften. “Vooral met kleintjes onder 4 jaar, dan kijk je naar wat het kind aangeeft,” legt ze uit. “Even naar buiten is wel lekker in de frisse lucht. Ik houd van uitstapjes naar de kinderboerderij, maar vind het ook fijn om thuis te zijn en ondertussen wat lichte huishoudelijke taken op me te nemen.”

Op zoek naar een liefdevol gezin

Ben jij op zoek naar een warme en ervaren nanny voor jouw kleintjes? Neem dan contact op met Just-4-Kids voor een kennismaking met één van onze nanny’s.

|

Nanny Esmée over Just-4-Kids

Esmée heeft al best wat contact gehad met Just-4-Kids. “Naast wat mailcontact, heb ik een gesprek op kantoor gehad en het was een fijne kennismaking.”

Meer weten? Neem contact op!