Joke 

Adres: Roosendaal
Geboortejaar: 1963
Gezinssituatie: Getrouwd, 3 kinderen
Opvang sinds: 2007

Joke heeft haar gastouderopvang op een gezellige plek in het hart van Roosendaal, waar kinderen in een huiselijke omgeving worden opgevangen. “Ik wil dat ze zich hier thuis voelen en op hun gemak,” zegt Joke.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring, waarvan bijna alle tijd bij Just-4-Kids, is Joke een doorgewinterde gastouder met een passie voor haar werk. Ze vangt kinderen op tussen 0 tot 4 jaar in haar gezellige huiskamer. “We bouwen samen, knutselen, spelen spelletjes, zingen liedjes en lezen voor,” legt Joke uit. “De dagindeling is vaak gelijk, met de ochtend tijd voor fruit en spelen, de middag even naar buiten als het weer het toelaat.”

Toegankelijke en huiselijke locatie

“In de tuin kunnen ze fietsen, voetballen en met de waterbaan spelen,” zegt Joke. “Als we niet te veel kinderen hebben, gaan we naar de speeltuin in de buurt.” Joke benadrukt de huiselijke sfeer van haar locatie en haar nabijheid tot het station en de routes naar Breda en Bergen op Zoom. ” Ze voelen zich hier heel erg op hun gemak,” vertelt Joke. “Ik houd van het werken met kinderen, het is gewoon fantastisch. Mijn eigen kinderen zijn al volwassen, dus dit werk geeft me de kans om met kleintjes om te gaan,” glimlacht Joke.

De locatie is een huisdier-vrije opvang. “Wel zo prettig voor kindjes met allergieën. Ook zij hebben hier een veilig plekje.”

Joke biedt een warme, huiselijke plek waar kinderen zich op hun gemak voelen. Haar jarenlange ervaring, liefde voor kinderen en nauwe samenwerking met Just-4-Kids maken haar opvang een geweldige keuze voor ouders die een vertrouwde en gezellige omgeving zoeken voor hun kleintjes in Roosendaal.

Wil je meer weten over Joke? Neem dan hieronder contact op met Just-4-Kids.

 

|

Gastouder Joke over Just-4-Kids

“Nathalie is geweldig. Ze staat altijd klaar en je kunt haar altijd bellen voor hulp. De samenwerking is echt fijn.”

Meer weten? Neem contact op!