Jorien Bastiaanse

Jorien

Adres: Wouw
Geboortejaar: 1994
Gezinssituatie: Samenwonend, 3 dochters
Opvang sinds: 2018

 

Hallo allemaal!

Mijn naam is Jorien Bastiaanse. Samen met mijn vriend waarmee ik tien jaar samen ben en onze drie dochters (Lise, Nine en Kiki) woon ik in Wouw. Sinds een aantal jaar werk ik met heel veel plezier als Gastouder.
Ik ben een flexibele Gastouder zonder begin of eindtijd en ik bied alle vormen van opvang: dagopvang en voor,- en naschoolse opvang.
Elke dag weer geniet ik van alle gezelligheid in huis, ik houd enorm van creatief bezig zijn met zowel de kleinste als de grootste kinderen. Hier wordt veel geknutseld, we ravotten veel buiten, we bezoeken speeltuintjes, we maken muziek en we gaan samen op onderzoek uit om nieuwe dingen te leren en te ontdekken.
We werken iedere maand met een thema en passend bij dit thema knutselen we allerlei leuke dingen, spelen we spelletjes en doen we allerlei andere leuke activiteiten. Welk thema het die maand is maak ik bekend in een maandelijkse nieuwsbrief die de ouders via de mail ontvangen. Zo weten de papa’s en mama’s waar hun kindjes mee bezig zijn en wat voor leuke activiteiten we gaan doen.
Als laatste vind ik het belangrijk dat kinderen spelenderwijs leren en ontdekken, hierin begeleid ik ieder kind op een manier die bij dit kind past. Ik geniet elke dag enorm van mijn werk en hoop dit nog heel lang te mogen doen.

Groetjes Jorien.

Meer weten? Neem contact op!