Joyce Tolhuisen

Joyce

Adres: Hoeven

Website: www.joy-en-fun4kids.nl

Geboortejaar: 1971

Gezinssituatie: Gehuwd en 4 kinderen

Opvang sinds: 2009

 

 

 

Joyce, een ervaren gastouder in Hoeven, verwelkomt kinderen in een gezellige eengezinswoning, centraal gelegen in het dorp. Haar huis biedt een kindvriendelijke tuin en een veilige, verharde speelruimte. Parkeren is eenvoudig, en de locatie is goed bereikbaar voor ouders. Joyce vertelt enthousiast: “Het is fantastisch om zo’n centrale plek te hebben waar kinderen zich vrij kunnen bewegen. “

Ruime ervaring als gastouder

Joyce heeft al vele jaren ervaring als gastouder en heeft een passie voor het zorgen voor kinderen. Ook zij houdt zichzelf up-to-date met alle cursussen die aangeboden worden. Zo heeft ze bijvoorbeeld de cursus gebarentaal gevolgd. “Het is geweldig om te zien hoe kinderen reageren op gebarentaal,” zegt Joyce. “Zelfs de kleintjes kunnen simpele gebaren gebruiken om hun behoeften duidelijk te maken, zoals wanneer ze dorst hebben. Het is echt bijzonder om te zien.”

Een gevarieerde groep kinderen

Joyce biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en ze geniet van het volgen van hun ontwikkeling ter voorbereiding op de basisschool. Met een kleine groep kinderen kan ze bijna één-op-één aandacht bieden.

Een speciale ruimte voor de opvang

Joyce heeft een speciale ruimte voor de kinderen in haar huis. Ze benadrukt het belang van veiligheid en zelfstandigheid, waarbij kinderen leren om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen speelgoed. Joyce knutselt graag met de kinderen, maar laat het ze dan vooral zelf doen. “Het is geweldig om te zien hoe kinderen trots zijn op hun knutselwerk en weten dat ze het helemaal zelf hebben gedaan,” zegt Joyce. “Ik houd niet strikt vast aan thema’s, maar integreer leermomenten in de dagelijkse activiteiten, zoals praten over de seizoenen of speciale gelegenheden zoals Moederdag en Vaderdag.”

Levendige activiteiten buiten

Joyce hecht veel waarde aan de slaap van de kinderen en past het buitenspelen aan om de slaaptijden te respecteren. “Ze kunnen in de achtertuin heerlijk rennen, fietsen en spelen. We gaan ook wel eens op pad voor een boodschap. Onderweg leren ze belangrijke vaardigheden, zoals luisteren en omgaan met verkeer.”

De liefde voor het werk

Wat Joyce het meest waardeert aan haar werk als gastouder, is het plezier van het omgaan met kinderen en getuige zijn van hun groei en ontwikkeling. Ze heeft zelf vier kinderen en had altijd al een passie voor werken met kinderen. “Kinderen zijn zo uniek,” zegt Joyce. “Geen enkele dag is hetzelfde, en dat maakt mijn werk zo bijzonder.”

Joyce hecht veel waarde aan duidelijkheid en structuur in haar opvang. Kinderen weten wat ze kunnen verwachten en leren belangrijke waarden zoals delen en respect voor anderen. “Het belangrijkste is dat kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen,” zegt Joyce. “Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan deze kostbare tijd in hun leven. Ouders moeten met een gerust hart hun kind bij mij kunnen brengen.”

Op zoek naar gastouderopvang in Hoeven?

Als je op zoek bent naar gastouderopvang in Hoeven, ben je bij Joyce aan het juiste adres. Haar ruime ervaring, persoonlijke benadering en liefde voor kinderen maken haar opvang een warme en uitnodigende plek voor kinderen. Neem hieronder contact op met Just-4-Kids.

|

Gastouder Joyce over Just-4-Kids

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Just-4-Kids, vooral vanwege de persoonlijke aandacht van Nathalie. Ik ben erg tevreden over Nathalie. Ze is persoonlijk, heeft aandacht, biedt cursussen aan. Ook het contact met collega’s is gezellig.”

Meer weten? Neem contact op!