Karin van Iersel

Adres: Vijfhuizenberg, Roosendaal
Geboortejaar: 1964
Gezinssituatie: Getrouwd en moeder van 2 kinderen
Opvang sinds: 2010

Hallo, ik ben Karin van Iersel en al geruime tijd gastouder. Al heel mijn leven heb ik met kinderen gewerkt. Vanaf mijn puberteit was dat oppaswerk en daarom was voor mij de PABO een logische keuze. Na mijn opleiding heb ik op peuterspeelzalen en op de basisscholen gewerkt.

Nu ik wat ouder ben, vind ik het werk wat ik nu doe ideaal want mijn passie ligt toch wel bij de jongste kinderen van 0 tot 4 jaar. In deze eerste jaren wordt een kind gevormd en doet het zijn eerste ervaringen en indrukken op. Daarbij kan ik vanuit mijn eigen huis werken!

Als gastouder ben je zelf vrij om te doen wat je wilt zonder van A tot Z alles schriftelijk te moeten rapporteren. Alleen naar de ouders stuur ik gedurende de dag fotos van wat we allemaal doen en die vinden dat natuurlijk geweldig! Het echte BEZIG zijn met de kinderen staat voorop en dat is altijd weer elke dag anders.

Afhankelijk van het groepje, de leeftijd, waar we zin in hebben , het weer…flexibilieit staat bij mij voorop!
Daarbij ben ik met de kinderen veel buiten bezig. We hebben genoeg ruimte’in en rondom het huis om te spelen, fietsen, spelletjes doen etc…..

Ik vind het ook belangrijk dat elk kind kan doen wat ie wil, op zijn/haar manier. Dat ze zich vertrouwd en thuis voelen hier en zo helemaal zichzelf kunnen zijn. Daarbij hoort ook elkaar respecteren om wie je bent en zo samen een leuke dag te beleven!

Wil je eens een keer komen kijken dan ben je altijd welkom om te zien hoe gezellig het hier is.
Mijn grootste compliment is dan ook als de kinderen ’s avonds niet mee naar huis willen of na een paar dagen thuis weer vragen…”wanneer mag ik weer naar Karin?”…..:)

Meer weten? Neem contact op!