Hennelien

Karin 

Adres: Roosendaal
Geboortejaar: 1964
Gezinssituatie: Getrouwd en moeder van 2 kinderen
Opvang sinds: 2010

Karins gastouderopvang is gevestigd in de wijk Tolberg in Roosendaal. Hier biedt zij een warme thuisbasis voor kinderen in een grote woning en een ruime omheinde tuin. Met speelhuisjes, speeltoestellen en een uitgestrekt grasveld is er volop ruimte voor avontuur en plezier. Bij minder weer staat zelfs een loods tot hun beschikking, waar de kinderen kunnen fietsen en zich uit kunnen leven.

Ruime ervaring

Met ruime ervaring op haar naam en een achtergrond in het onderwijs, straalt Karins toewijding voor haar werk door. “Ik wilde altijd al met kinderen werken,” vertelt ze. “Elke dag is anders. Ze zijn zo onbevangen, je kunt ze alles nog bijbrengen.”

Bijna altijd buiten

Karin is echt een buitenmens en gaat graag de natuur in met de kinderen. “We verzinnen altijd wel iets.” Binnen wordt er vrij gespeeld, met een eigen hoekje voor elk kind om te verkennen. Na een gezellige ochtend binnen is het tijd om de schoenen aan te trekken en naar buiten te gaan, waar de kinderen de ruimte hebben om te rennen en te spelen.

Karin vertelt: “We zitten vlakbij de Boerenbond, daar gaan we wel eens heen en hier achter is en doodlopend straatje, met een paardje, lama, gasveldje, dat is lekker rustig.” Soms maken ze de ronde wat groter en pakken we wat speeltuintjes mee in de buurt. “Of we doen boodschapjes en eten een eierkoek of een stukje fruit op een bankje. Daar worden we altijd wel aangesproken, heel gezellig!”

Een mooie band met de kinderen

Karin vindt de band die ze opbouwt met de kinderen fijn. “Als ze al heel lang bij mij zijn geweest en veel dagen per week komen, dan heb je echt wel een band met ze opgebouwd,” zegt ze. “Afscheid nemen is dan soms lastig. Gelukkig komen er weer genoeg nieuwe, het schuift altijd weer door.”

Dus zoek je nog een vertrouwd plekje voor je kindje in Roosendaal? Dan ben je bij Karin aan het juiste adres! Neem hieronder contact op met Just-4-Kids.

|

Gastouder Karin over Just-4-Kids

“De samenwerking met Just-4-Kids is heel goed. Nathalie doet altijd iets met de kleine dingen, heel attent. Organiseert van allerlei avondjes, dus dan ontmoet je de andere gastouders ook weer. Ideeën uitwisselen. We hebben bijvoorbeeld een babytraining gehad en je merkt dat ze zo’n avond veel complimenten krijgt van de gastouders. Ze doet het echt goed, is heel betrokken en steekt er veel tijd in.”

Meer weten? Neem contact op!