Hennelien

Liënne

Adres: Oudenbosch

Lienne’s gastouderopvang is gevestigd in Oudenbosch, omringd door de natuur. Direct achter de woning bevindt zich een grote speeltuin, ideaal voor kinderen van alle leeftijden, en een aangrenzend park. Bovendien ligt een basisschool op loopafstand. Lienne vertelt in dit interview enthousiast over haar gastouderopvang.

Een prettige bovenwoning

“Mijn woning is een bovenwoning, bereikbaar via een trap, met een ruim balkon en een buitenkeuken waar we graag gebruik van maken,” vertelt Lienne. “De kinderen worden opgevangen in de gezellige woonkamer.” De opvang is gemakkelijk bereikbaar, ligt dichtbij de snelweg en is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk.

 

Een frisse start

Ze werkt nog niet zo lang als gastouder, maar heeft wel een ruime ervaring met kinderen. Lienne: “Al sinds mijn 13e doe ik oppaswerk en heb ik gewerkt in de thuiszorg, zowel met ouderen als bij gezinnen. Ik bied opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.”

 

Vooral naar buiten

Lienne gaat er met de kinderen graag op uit. “We proberen zoveel mogelijk naar buiten te gaan, waar we genieten van dieren en de natuur. Binnen houden we ons bezig met creatieve activiteiten en werken we met thema’s, zoals dieren op de boerderij. Ook maken we regelmatig uitstapjes naar het dorp of andere speeltuinen, afhankelijk van wat er te doen is.”

 

Heel flexibel

Lienne is super flexibel met haar opvang, wat een groot voordeel is voor ouders. “Wat mijn opvang onderscheidt, is dat ik ook weekendopvang en nachtopvang aanbied, en dat ik flexibel ben in mijn openingstijden,” benadrukt Lienne. “Bovendien betrek ik mijn hondje bij de opvang, als de ouders daarmee akkoord gaan. Mijn flexibiliteit en aanpak maken mijn opvanglocatie uniek.”

Passie voor het werk

Lienne is gepassioneerd over haar werk als gastouder. “Ik geniet ervan om met kinderen bezig te zijn, ze nieuwe dingen te leren en oudere kinderen voor te bereiden op de basisschool. Daarom ben ik van plan om extra cursussen te volgen om ze met lesmateriaal voor te bereiden.”

 

Samenwerking met Just-4-Kids

“Het contact met Nathalie is fijn. Nathalie kijkt welke kindjes bij je passen, en dat vind ik heel belangrijk. De klik tussen mij, de ouders en het kindje moet er zijn.”

Ouders die op zoek zijn naar een warme kinderopvang in Oudenbosch kunnen gerust contact opnemen met Just-4-Kids voor meer informatie over de mogelijkheden met gastouder Lienne!

|

Gastouder Sandra over Just-4-Kids

“Ik vind Nahalie een lieve vrouw, we hadden gelijk een klik. Dat is de basis van een goede samenwerking. Het allemaal niet zo commercieel bij haar, dat past ook niet bij mij. Het is gewoon vertrouwd en klein.”

Meer weten? Neem contact op!