Hennelien

Linda

Adres: Roosendaal

In een gezellige wijk in het Noorden van Roosendaal vind je de gastouderopvang van Linda. Met haar achtergrond in de ouderenzorg en kinderopvang gaat ze graag aan de slag als gastouder.

Opvang in een aparte ruimte

Linda beschrijft haar huis als verrassend ruim. “Hoewel het aan de voorkant misschien wat klein lijkt, strekt het zich uit naar achteren,” legt ze uit. “Aan de voorkant heb ik een aparte ruimte ingericht voor de kinderen, terwijl onze eigen woonkamer aan de achterkant is, met bedjes voor de dutjes.”

 

Heerlijk buiten spelen

De grote tuin biedt volop ruimte om te spelen. “We kunnen gemakkelijk naar buiten gaan, want er zijn verschillende speeltuintjes op loopafstand in de buurt,” voegt Linda eraan toe.

Binnen spelen betekent voor Linda vaak knutselen of koekjes bakken. “Ik houd ervan om creatief bezig te zijn met de kinderen,” zegt ze. “Mijn focus ligt voornamelijk op kinderen tussen 0 en 4 jaar. Ik geloof niet in strikte thema’s of methoden. Ik stem mijn activiteiten af op de behoeften van elk kind en behoud tegelijkertijd een vaste dagstructuur.” 

Op zoek naar een gastouder in Roosendaal? Neem gerust contact op met Just-4-Kids via onderstaand formulier!

|

Gastouder Linda over Just-4-Kids

“Ik waardeer de samenwerking enorm. Nathalie is erg prettig in de omgang. Het feit dat ze zelf gastouder is geweest, maakt haar adviezen waardevol. Ze is echt een partner die met je meedenkt.”

Meer weten? Neem contact op!