Hennelien

Louisa

Werkgebied: Bergen op Zoom / Halsteren

In ons gesprek met nanny Louisa krijgen we een kijkje in haar achtergrond, ervaring, en dagelijkse activiteiten als nanny.

Achtergrond en ervaring

Louisa vangt momenteel een tweeling op. “Tien jaar geleden ben ik nanny geworden van drie kinderen bij hetzelfde gezin,” vertelt ze. “De oudste is inmiddels puber, dus officieel ben ik geen nanny meer van haar, maar ze vindt het nog steeds gezellig dat ik er ben. Even bijkletsen en samen een spelletje doen.”

Gezin en huisdieren

Louisa heeft samen met haar partner vijf volwassen kinderen en tien kleinkinderen, van nog heel jong tot puber. “Anderhalve dag per week zorg ik als oma voor een aantal van hen,” zegt ze. “De afwisseling is leuk, want als oma heb je een andere rol dan als nanny.”

Woonomgeving

Louisa werkt in een rustige wijk met veel groen. “De kinderen kunnen naar een groene speeltuin, een park, een voetbalveldje en een stukje bos,” legt ze uit. “Er wonen veel kinderen in de buurt waar de kinderen op deze leeftijd zelf naartoe kunnen. Toen ze kleiner waren, speelden ze in de tuin of gingen we samen op pad.”

Carrière-overstap

Voorheen werkte Louisa op de peuterspeelzaal en de kinderopvang. “Als nanny vind ik het fijn dat je de kinderen in hun thuisomgeving meemaakt en alle tijd voor hen hebt,” vertelt ze.

Buitenactiviteiten

“De kinderen zijn op een leeftijd dat ze het fijn vinden om zelf activiteiten te ondernemen,” zegt Louisa. “Ze gaan naar vriendjes of er komen vriendjes thuis spelen. Ik breng hen naar tennis, muziekles en andere clubjes. Ik stimuleer hen om huiswerk te maken en help daarbij als het nodig is. Ze vinden het heerlijk om samen spelletjes te doen, iets lekkers te bakken of gewoon te kletsen. Aan het einde van de dag kook ik voor het gezin en regelmatig helpen de kinderen mee.”

Op zoek naar een ervaren en zorgzame nanny? Neem gerust contact op met Just-4-Kids voor meer informatie over de mogelijkheden!

|

Nanny Louisa over Just-4-Kids

“Ik heb een positieve ervaring met Just-4-Kids. Nathalie is erg betrokken. Ze organiseert cursussen en houdt ons op de hoogte van wat er speelt in ons werkgebied.”

Meer weten? Neem contact op!