Michelle Raats

Michelle

Adres: Wouw
Geboortejaar: 1992
Gezinssituatie: Samenwonend, 2 kinderen
Opvang sinds: 2014

 

In het gezellige Wouw, nabij Roosendaal, vinden we de gastouderopvang van Michelle. Haar gastouderopvang is gevestigd in een ruime twee-onder-een-kapwoning met een grote tuin van waaruit kinderen kunnen genieten van een scala aan speelmogelijkheden. Michelle vertelt enthousiast over haar opvang en haar plannen voor de toekomst.

Van nanny naar gastouder

Michelle begon ooit als nanny bij een gezin, maar het verlangen om voor zichzelf te beginnen als gastouder groeide snel. Sindsdien heeft ze met veel liefde en toewijding voor vele kinderen gezorgd. “Ik heb nog steeds contact met de kinderen waar ik ooit begonnen ben,” zegt Michelle met een glimlach. “We gaan nog regelmatig samen op pad of ze komen bij me logeren.”

Creativiteit en spel

Michelle’s liefde voor creativiteit en spel is duidelijk zichtbaar in haar opvang. “Ik ben heel creatief en verzin de thema’s altijd zelf,” legt ze uit. “In de vakanties hebben we bijvoorbeeld het thema ‘op reis,’ waarbij we elke keer naar een ander land gaan en typische activiteiten uit dat land doen.” Knutselen, puzzelen en spelletjes spelen zijn dagelijkse activiteiten waarbij Michelle actief betrokken is. “Ik ben graag met de kinderen bezig,” benadrukt ze, terwijl ze de kinderen ruimte geeft om ook zelf te spelen.

Buitenavonturen

Michelle houdt ervan om samen met de kinderen buiten op ontdekkingstocht te gaan. “Ik ga heel graag naar buiten,” zegt ze enthousiast. “We hebben alle speeltuinen in Wouw al gevonden, en we gaan graag naar de eendjes in de buurt. Ook nemen we de bus naar Roosendaal voor een gezellig uitje, zoals een bezoek aan de Hema om een mini-donut te eten of we gaan naar Vrouwenhof.” Voor Michelle is buiten zijn een waar avontuur en een bron van plezier voor de kinderen.

Eén grote familie

Michelle hecht veel waarde aan betrokkenheid van de ouders en creëert een warme en gezellige sfeer binnen haar opvang. “Ik wil graag dat ouders erbij betrokken zijn,” vertelt ze. Ze communiceert regelmatig via een groepsapp en nieuwsbrieven en houdt ouders op de hoogte van de belevenissen van hun kinderen. “Het is niet alleen opvang, als het klikt zoek ik ook in mijn vrije tijd de ouders op,” benadrukt ze. “Ik ben echt een familiemens, en dat merk je ook aan de ouders die elkaar onderling kennen.”

Samenwerking met Just-4-Kids

Michelle is al jarenlang aangesloten bij Just-4-Kids en waardeert de betrokkenheid en ondersteuning van het gastouderbureau. “Nathalie is heel betrokken en helpt je altijd goed,” zegt ze. “Ik kan altijd bij haar terecht en ze komt zelfs op de koffie om even bij te kletsen.” Dankzij de samenwerking met Just-4-Kids kan Michelle met vertrouwen haar gastouderopvang blijven ontwikkelen.

Op zoek naar een gastouder in Wouw?

Ben je op zoek naar een gastouder die jouw kinderen verwelkomt in een creatief paradijs vol avontuur? Neem dan hieronder contact op met Just-4-Kids voor meer informatie over haar gastouderopvang en ontdek hoe jouw kinderen kunnen opgroeien in een liefdevolle en speelse omgeving.

 

 

|

Gastouder Michelle over Just-4-Kids

Michelle is al jarenlang aangesloten bij Just-4-Kids en waardeert de betrokkenheid en ondersteuning van het gastouderbureau. “Nathalie is heel betrokken en helpt je altijd goed, Ik kan altijd bij haar terecht en ze komt zelfs op de koffie om even bij te kletsen. Dankzij de samenwerking met Just-4-Kids kan ik met vertrouwen mijn gastouderopvang blijven ontwikkelen.”

Op zoek naar een gastouder in Wouw?

Je mag altijd een keertje bij deze locatie komen kijken!