Hennelien

Mylene

Adres: Roosendaal
Gezinssituatie: 2 kinderen

Bij de gezellige Mylene zijn kinderen van 0 tot 4 van harte welkom. Ze komen dan ook vanuit heel Roosendaal en omstreken naar de dijken in Roosendaal. Mylene heeft twee volwassen kinderen waarvan er een is verhuisd naar Bonaire. Haar kleinkinderen zijn al wat ouder en komen regelmatig op bezoek.

Zelf spelletjes bedenken

Natuurlijk speelt Mylene veel buiten met de kinderen, maar wat haar echt bijzonder maakt, is dat ze het ook leuk vindt om zelf spelletjes te bedenken. “Een kind van 2 kan natuurlijk niet alle spelletjes al spelen, dus ga ik graag zelf aan de slag om iets leuks te maken van karton en knijpers,” vertelt Mylene.

Mylene gaat met de kinderen wel eens een rondje door de wijk, maar ze laat de kinderen vaker lekker in de tuin spelen. “Er ligt hier een groot stuk gras, voldoende ruimte om heerlijk te fietsen, te steppen of skippyballen, het kan niet op!”

Mylene houdt wel van een feestje

En soms is het feest. Mylene maakt sommige momenten graag bijzonder door cupcakes te maken. “Maar dat doe ik niet te vaak, want het moet een feestje zijn. Ik bak ook vaak pannenkoeken of koekjes met en voor de kinderen.”

Ruime ervaring

Mylene is inmiddels jarenlange ervaring als gastouder en het blijft leuk. “Ik hou van de kinderen om me heen, ik word er blij van om samen dingen te doen, maar kan ook gewoon al erg genieten van lekker lui samen op de bank. Als er een kindje ziek of vrij is, mis ik de kinderen echt,” vertelt Mylene.

Dus zoek je nog een vertrouwd plekje voor je kindje in Roosendaal? Dan ben je bij Mylene aan het juiste adres! Neem hieronder contact op met Just-4-Kids.

|

Gastouder Mylene over Just-4-Kids

“De samenwerking met Just-4-Kids is heel waardevol. Ik krijg veel cursussen aangeboden en Nathalie brengt me soms zelfs met de auto als het niet anders kan. Ik kan haar altijd met vertrouwen bellen, zij weet het antwoord wat ik op dat moment zoek.”

Meer weten? Neem contact op!