Nouhad

Adres: Oudenbosch
Geboortejaar: 1964
Gezinssituatie: Getrouwd, 2 volwassen kinderen
Opvang sinds: 2012

Nouhad heeft een rustige opvang in Oudenbosch. Zij wil graag maximaal drie kinderen van 0 tot 4 jaar opvangen. “Bij een grotere groep kinderen kan ik niet de aandacht geven die ik vind dat ze verdienen”, legt ze uit. Zelf heeft ze 2 kinderen en woont ze in een rustige wijk in Oudenbosch. Lees meer over haar in dit interview!

Nouhad werkt sinds 2012 als gastouder. Ze heeft een opleiding Onderwijspsychologie gevolgd en afgerond. “Ik ben voor mijn eigen kinderen heel betrokken geweest bij de peuterspeelzaal en de basisschool. Ik heb daarna een opleiding Onderwijsassistente gevolgd en als zodanige een korte tijd gewerkt.”

“Ik vind het leuk om kleine kinderen te zien opgroeien en ontwikkelen. Ieder kind reageert en ontwikkelt zich op zijn eigen manier”, gaat Nouhad verder. “Ik vind het boeiend om de verschillen en overeenkomsten te zien in de ontwikkeling van kinderen. Het is fijn om aan de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen bij te dragen.”

Ruimte, licht en rust

Nouhad heeft een moderne woning met veel licht, een ruime (woon)keuken met grote, open deuren naar de woonkamer. De kinderen spelen in de keuken en de woonkamer wordt gebruikt voor rustige bezigheden, zoals voorlezen. In een aparte ruimte beneden kunnen de kinderen slapen. Alle ruimtes zijn altijd binnen geluidsafstand. Nouhad vertelt: “Het is leuk om met de kinderen te kleuren, knutselen, puzzelen of liedjes te zingen. Zelf kunnen de kinderen spelen met duplo/lego en ander speelgoed. Aan het eind van de dag lees ik vaak voor uit kinderboeken zoals Pinkeltje of Jip en Janneke.”

Er is veel ruimte in en om deze woning. “Onze vrijstaande woning heeft een tuin rondom met enkele fruitbomen waar we onder kunnen picknicken, een groot deel met gras om tikkertje op te spelen, maar ook een tegelterras waar lekker op gefietst en gekrijt wordt. De kinderen spelen lekker met de step, traptractor, jeu-de-boules, etc.” Ondanks dat ze alle ruimte hebben, gaan ze soms naar de speeltuin in de wijk of wandelen ze het dorp in naar de eendjes in de haven.

Wil je meer weten over Nouhad? Neem dan hieronder contact op met Just-4-Kids!

 

|

Gastouder Nouhad over Just-4-Kids

“De samenwerking met Nathalie is heel erg fijn. Ze heeft begrip voor mensen, is heel vriendelijk en flexibel.” 

Meer weten? Neem contact op!