Hennelien

Sandra

Adres: Oud-Gastel
Geboortejaar: 1973
Gezinssituatie: Getrouwd, uitwonende kinderen

Sandra heeft haar gezellige gastouderopvang in een twee-onder-een-kapwoning in Oud Gastel. Gelegen aan een rustige straat, omringd door speeltuinen en dichtbij het dorpscentrum, biedt Sandra’s woning een huiselijke plek. Met een gezellige woonkamer, een uitgestrekte tuin en twee vriendelijke labradors, is het een fijne plek voor de kleintjes.

Een schat aan ervaring

Met een jarenlange achtergrond als pleegouder en een echtgenoot in het basisonderwijs, brengt Sandra niet alleen ervaring, maar ook een passie voor werken met kinderen met zich mee. “Maar ik sta nog steeds open om nieuwe dingen te leren,” vertelt Sandra in dit interview.

Huiselijke sfeer

Sandra verwelkomt kinderen van 0 tot 4 jaar in haar huiselijke woonkamer. “Ik ben een gastouder die gewoon werkt vanuit de woonkamer, dit geeft een huiselijke sfeer, lekker in de bank met een boekje, ze helpen mee tafel dekken, dat is mijn kracht. Lekker gezellig, ze weten alles te vinden, alles te staan, heel fijn. Dit is een fijn gevoel voor de kinderen, dat hoor ik ook terug van de ouders. Ze zijn echt op hun gemak bij mij.”

Genieten van de natuur

De kinderen spelen graag in de ruime tuin met een zwembadje, zandbak, glijbaan en andere leuke voorzieningen. Uitstapjes naar speeltuinen, het Gastelse bos, en zelfs modderspeeltuinen maken deel uit van het avontuur.

Mooie ontwikkeling bij de kinderen 

Sandra heeft een passie voor het werken met kinderen. “Ze houden je jong. Je kunt ze veel leren, je ziet ze ontwikkelen, het is prachtig om mee om te gaan. Vooral ook omdat mijn man op het basisonderwijs werkt, kan ik ze zo bijna tot 12 jaar volgen. Ik heb veel kids van dezelfde leeftijd en op school hebben ze dan nog een band samen.”

Ben jij nog op zoek naar een gastouder in Oud Gastel? Neem dan gerust contact op met Just-4-Kids! Wie weet heeft Sandra nog een plekje over.

|

Gastouder Sandra over Just-4-Kids

“Ik vind Nahalie een lieve vrouw, we hadden gelijk een klik. Dat is de basis van een goede samenwerking. Het allemaal niet zo commercieel bij haar, dat past ook niet bij mij. Het is gewoon vertrouwd en klein.”

Meer weten? Neem contact op!