Valerie Raats

Valerie 

Adres: Wouw
Geboortejaar: 1995
Gezinssituatie: Samenwonend en een lieve hond
Opvang sinds: 2018

Ben je op zoek naar een ervaren en zorgzame gastouder in Wouw? Maak kennis met Valerie, een toegewijde gastouder met een hart voor kinderen van alle leeftijden.

 

Een warme thuisbasis in Wouw

Valerie verwelkomt kinderen in haar huiselijke rijtjeshuis in Wouw. Met een fijne tuin, inclusief glijbaan, tractors en een zwembad voor de zomer, is haar thuis een veilige plek voor kinderen om te spelen en plezier te hebben.

Een breed leeftijdsbereik

Kinderen van 0 tot 12 jaar zijn van harte welkom bij Valerie thuis. Of het nu baby’s zijn die liefdevolle verzorging nodig hebben of oudere kinderen die op zoek zijn naar avontuur, Valerie staat klaar om hen te verwelkomen.

Ervaring en toewijding

Met haar ervaring als gastouder en een hart voor het welzijn van kinderen, heeft Valerie een schat aan ervaring opgebouwd. Ze vertelt: “Het is me met de paplepel ingebracht, mijn moeder deed dit ook al vanaf dat ik 2 was. Ik geniet ervan hoe de kinderen zich ontwikkelen dat ieder kind anders is, je gaat met elk kind anders om. Leuk al die leeftijden, die verschillen. Je kunt met elke leeftijd wat anders doen.”

Creatieve en leerzame activiteiten

Binnen organiseert Valerie leuke knutselactiviteiten en heeft ze een speciale speelkamer ingericht waar kinderen van alle leeftijden kunnen spelen. Thema’s zoals seizoenen inspireren haar activiteiten en ze houdt ervan om thematische boekjes te lezen met de kinderen.

Buiten gaan ze regelmatig op ontdekkingstocht in de buurt, langs speeltuinen. “Ik zet ook wel eens een speurtocht uit voor de oudere kinderen, waarbij ze een route moeten lopen en opdrachtje doen. Ook neem ik de kinderen wel eens mee naar de binnenspeeltuin en zelfs naar de dierentuin.”

Met haar 5-jarig jubileum is ze met de kinderen en ouders naar de Efteling geweest. “Een band opbouwen met ouders vind ik belangrijk, dan voelt het als één grote familie.”

Samenwerking met Just-4-Kids

Valerie waardeert de samenwerking met Just-4-Kids. “Ik ben heel tevreden over onze samenwerking,” zegt ze. “Het is fijn samenwerken met Nathalie.”

Op zoek naar een gastouder in Wouw?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en liefdevolle oppas in Wouw, neem dan hieronder contact op met Just-4-Kids.

Meer weten? Neem contact op!